Denizli, Kitap Fuarı için gün sayıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelenekselleştirdiği Kitap Fuarı, 7’nci kez kapılarını açacak. 18-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Kitap Fuarı’nın onur konuğu ünlü yazar Ahmet Ümit olacak.Denizli Büyükşehir Belediyesinin b...

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelenekselleştirdiği Kitap Fuarı, 7’nci kez kapılarını açacak. 18-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Kitap Fuarı’nın onur konuğu ünlü yazar Ahmet Ümit olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 7’nci kez düzenleyeceği Kitap Fuarı, 18-27 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı’nda yapılacak Kitap fuarı her gün sabah saat 10.00’dan akşam saat 20.00’ye kadar ziyaret edilebilecek. Fuarın onur konuğu ise ünlü şair ve yazar Ahmet Ümit olacak. Eserleriyle ses getiren usta yazar Ahmet Ümit, fuarda okuyucularıyla bir araya gelerek merak edilen soruları da yanıtlayacak.

Denizli’de yüzlerce yazar ile yayınevinin katılacağı fuarda imza günleri, panel ve söyleşiler düzenlenecek, şair ve yazarlar hayranlarıyla buluşacak. Türkiye’nin en ünlü yazarlarının ağırlanacağı fuarda ayrıca Denizlili yazarlar da yer alacak.

Kültür Haberleri

Esenyurt’ta edebiyat ve sanat rüzgârı, usta yazarlar dil kardeşliğinde buluştu
Osmangazi Belediyesi’nden oda müziği konseri
Altın Portakal başlıyor
‘Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler’ sergisi sanatseverler ile buluştu
Bafra’da yılın ahisi 64 yıllık torna ustası seçildi
Merkezefendi Kent Tiyatrosunun Ekim ayı dolu dolu geçecek
Yusuf Dikeç’in atış yapacağı tablo, depremzedeler için bağışlanacak
Osmangazi’de film günleri
Yayladaki şenlikler Yarbaşçandır Yayla Şenliği ile devam ediyor
Altın Portakal biletleri yoğun ilgi görüyor