Dayanılmaz sıcakta ölümüne annelik

Adana’nın Kozan ilçesinde trafik ışıklarının üzerine yuva yapan kumru, 49 derece sıcağa rağmen yavrusunun yanından ayrılmıyor.Kozan ilçesinde Andıl Caddesi üzerindeki trafik ışıklarından birinin üzerine kumru yuva yaptı. Termometreleri...

Adana’nın Kozan ilçesinde trafik ışıklarının üzerine yuva yapan kumru, 49 derece sıcağa rağmen yavrusunun yanından ayrılmıyor.
Kozan ilçesinde Andıl Caddesi üzerindeki trafik ışıklarından birinin üzerine kumru yuva yaptı. Termometrelerin 49 dereceyi gösterdiği sıcaklıkta kumrunun yavrusunun yanından ayrılmaması görenleri hayran bıraktı. Trafik ışıklarının üzerinde yuva yapan kumru, sürücüler ve çevredeki vatandaşların ilgi odağı oldu.
Motosiklet sürücüsü Furkan Altunsayar, sıcağa kendisinin bile dayanamadığını söyleyerek, “Kuryelik yapıyorum benim bile rengim 2 ton değişti. Kumrular annelik iç güdüsü olarak yavrularının başını bekliyor. En kutsal görev dedikleri bu olsa gerek. Biz dayanamıyoruz ki onlar nasıl dayansın” dedi.

Yaşam Haberleri

Erasmus öğrencileri Belediyesi’nin “Sıfır Atık” tesisini incelediler
Barajda 550 metrelik hayalet ağ ele geçirildi
Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği
Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı
Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi
Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine bağlı olarak ciddi bir kuraklık problemi yaşıyoruz"
Ayvalık’ta denizin akciğerleri deniz çayırları için tonozlu koruma
Üniversite yerleşkesinde çınar fidanları toprakla buluştu
Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi
Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu