Datça Kovanlık Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği düzenlendi

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Muğla İl Şube Müdürlüğü, Datça Şefliği’nin sorumluluk sahasında yer alan Kovanlık Tabiat Parkı’nda, Datça Karia Trekking ekibi üyeleriyle birlikte doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştiril...

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Muğla İl Şube Müdürlüğü, Datça Şefliği’nin sorumluluk sahasında yer alan Kovanlık Tabiat Parkı’nda, Datça Karia Trekking ekibi üyeleriyle birlikte doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, DKMP yetkilileri tarafından katılımcılara doğa koruma ve milli parkların kuruluş amacı ile organizasyon yapısı hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, Kovanlık Tabiat Parkı’nın yerleşkesi ve Datça Yarımadası’nın biyoçeşitliliği konusunda da ayrıntılı bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinliğe katılan Datça Karia Trekking ekibi üyelerine, doğaya ve çevre temizliğine olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür edildi. DKMP yetkilileri, doğanın korunması ve temiz tutulması konusunda toplumla birlikte hareket etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin sık sık düzenlenmeye devam edeceğini belirttiler.

Yaşam Haberleri

Doğa dostu emekli asker atık tahtalardan kuşlar için yuva yaptı
Karadeniz sahil yolundaki heyelan kameraya yansıdı
Karabük’te İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısı düzenlendi
Öğrencilere keyif dolu yolculuk
Denizli’nin afetlere hazırlığı masaya yatırıldı
Giresun Ziraat Odası Başkanı Karan: "Fındıkta kahverengi kokarca tehdidi büyüyor"
Mevsime uygun bakım çalışmaları yapılıyor
Uzakkışla’da altyapı projesinde ilerleme oranı yüzde 50
Yozgat’ta afet risk azaltma toplantısı gerçekleştirildi
Tohum Koruyucuları Projesi başladı