Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı’na katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin dördüncü toplantısına katıldı.Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin Dördüncü Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin dördüncü toplantısına katıldı.
Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin Dördüncü Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in eş başkanlığında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirildi. Sırbistan Sarayı’nda düzenlenen toplantıda Türk heyetinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldı. Toplantıda Sırbistan heyetinde ise Başbakan Milos Vucevic ve Dışişleri Bakanı Marko Djuric dahil olmak üzere Sırbistan kabinesi üyeleri yer aldı.
Toplantının ardından Türkiye ile Sırbistan arasındaki anlaşmaların imza törenine geçildi.
Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi, 2017 yılında kurulmuş ve son toplantısı 18 Ocak 2022 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Sırbistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı’na katıldı

Siyaset Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu ile Demokrat Parti lideri Uysal bir araya geldi
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: “Türkiye, Balkanlar’daki en büyük ve en güçlü ülke”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Sırbistan İş Forumu’nda yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar" dedi.
Savunma Sanayii Destekleme Fonu kaynakları yeni düzenleme ile artırılacak
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ve Putin’den ilk görüşme
CHP Genel Başkanı Özel: "Türkiye’yi, Türkiye İttifakı kazanacak"
Bakan Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı’na katıldı
Çarşamba’ya 13 yeni araç takviyesi
Türkiye, NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü komutasını İtalya’ya devretti
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Yeni bir dünyanın nasıl kurulacağı konusunda kafa yormalıyız, siyasi teklifleri ortaya koymalıyız"