Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-İspanya İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, "İsrail yönetiminin tüm çağrılara rağmen sürdürdüğü bu pervasızlığın dünya genelinde antisemitizmi körüklediğini görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-İspanya İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, 'İsrail yönetiminin tüm çağrılara rağmen sürdürdüğü bu pervasızlığın dünya genelinde antisemitizmi körüklediğini görüyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-İspanya İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, "İsrail yönetiminin tüm çağrılara rağmen sürdürdüğü bu pervasızlığın dünya genelinde antisemitizmi körüklediğini görüyoruz" dedi.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şiddete sıfır tolerans ilkesi ile mücadelemizi devam ettireceğiz. Kadınlarımızdan gönüllerini ferah tutmalarını özellikle istiyorum."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul Sözleşmesinden çekilmemizin kadın hakları ve kadınlara yönelik şiddetle mücadeleye en ufak bir menfi etkisi olmamıştır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kimse kusura bakmasın ama AK Parti’ye kadınları eşit görmüyor iftirası atmak CHP Genel Başkanı’nın haddi de hakkı da değildir."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Emniyet teşkilatımız içinde zafiyet varsa neşteri vurup gidereceğiz, adalet sistemimizde tıkanıklık, yanlışlık varsa neşteri vurup çözüme kavuşturacağız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cezasızlık algısını, toplumun güvenlik ve adalet kaygılarını ortadan kaldırmak boynumuzun borcudur."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz kadınların haklarının teslim edilmesine siyaset üstü baktık. Kadın hakları konusunda bize ders verecek hiçbir muhalefet partisi yoktur. Kadının statüsünün güçlendirmesinde elimize su dökecek d...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Seri suç işleyenlerin tutuklanmasını kolaylaştıracak adımlar atılacak."
CHP lideri Özel, Ankara Garı’ndaki terör saldırısında ölenlerin anısına yapılan anıtın açılışına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimizin sesine kulak vererek insanlarımızın sokakta, evinde, iş yerinde hiçbir endişe duymadan hayatını güvenle sürdürebilmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız."
Başkan Kocagöz: “Örnek belediyecilik yapacağız”