Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Emery Trovoada’yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Emery Trovoada’yı kabul etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Emery Trovoada’yı kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Emery Trovoada’yı kabul etti. Dolmabahçe Ofisi’ndeki kabulde, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.
Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretten fotoğraflar paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Emery Trovoada’yı kabul ettiCumhurbaşkanı Erdoğan, Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Patrice Emery Trovoada’yı kabul etti

Siyaset Haberleri

Selendi MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti
Ağrı’da AK Parti’de devir teslim töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor"
Tunceli Barosu, yeni başkanını seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Hamas ve Hizbullah sadece bir bahanedir. İsrail, işgal ve istila politikası için her gün bahane üretiyor"
CHP Genel Başkanı Özel: "Bahçeli’yle DEM’in el sıkışması Türkiye’de tansiyonu düşürür"
Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan "İsrail’e silah sevkiyatlarının durdurulması" çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti Başbakanı Trovoada ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Çocuklarımıza yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan en değerli yatırımdır”
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüştü