Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana’ya gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü’nün 24. Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere saat 10.15’te özel uçak ’TUR’ ile Kazakistan’ın başkenti Astana’ya gitti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’ndan C...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü’nün 24. Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere saat 10.15’te özel uçak ’TUR’ ile Kazakistan’ın başkenti Astana’ya gitti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara Valisi Vasip Şahin ve diğer ilgililer tarafından uğurlandı.
Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de Astana’ya gitti.
Zirveye 16 ülkenin devlet ve hükümet başkanları katılacak. Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi bugün başlıyor. Zirve sonunda Kazakistan, dönem başkanlığını Çin’e devredecek.

Siyaset Haberleri

İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ABD ziyareti ertelendi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, rektörlerle bir araya geldi
İletişim Başkanı Altun: "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var”
Vali Önder Bakan: Amasya’mızın yarınlarını en doğru şekilde planlamalıyız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Guterres: "Gerçekten yıkıcı sonuçları olacak topyekun bir savaşın eşiğindeyiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Berdimuhammedov ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özel: "Bugünden yarına saldıracaklarına dair hiçbir şey yok”
Netanyahu, Nasrallah’ın halefi olarak görülen Safiyuddin’in öldürüldüğünü iddia etti
Rusya’da BDT Devlet Başkanları Konseyi toplantısı yapıldı