Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’da depremzedelere moral verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Adana'da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanırken yaptığı konuşmasında 'İnşallah 1 yıl...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Adana'da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanırken yaptığı konuşmasında "İnşallah 1 yıl içerisinde de bu konutları bitireceğiz inşallah. Bunun yanında tabii bu ara dönemde de depremzede kardeşlerimize 10'ar bin TL ilk etapta vereceğiz. Hayırlısı ile bu süreci atlatacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Adana'da incelemelerde bulundu. Burada depremzedelerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların yoğun ilgi ise karşılaştı. Erdoğan, vatandaşlara yaptı konuşmasında "Allah sabırlar versin diyorum, ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza şifa diliyorum. Sizler inanmış insanlarsınız. Dualarımızı yapacağız. Biz de kul olarak, devlet olarak üzerimize düşen görev ne ise bunları yerine getireceğiz. İnşallah 1 yıl içerisinde de bu konutları bitireceğiz inşallah. Bunun yanında tabii bu ara dönemde de depremzede kardeşlerimize 10'ar bin TL ilk etapta vereceğiz. Hayırlısı ile bu süreci atlatacağız." dedi.

Siyaset Haberleri

İran’da İsrail ile işbirliği yaptıkları gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Türkevi’nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRKEN Vakfı’nı ziyaret etti
Sri Lanka’nın yeni devlet başkanı Anura Kumara Dissanayake oldu
Dışişleri Bakanı Fidan: “İsrail’in soykırımını durdurmak için elimizden geleni yapıyoruz”
Dışişleri Bakanlığından İran’a taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan ABD’de
Netanyahu: “Hizbullah’ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Görgel: "İmar planımızı bilim insanlarımızın raporuna göre revize edeceğiz"
Hisarcık AK Parti’de kongre süreci başladı