Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: "Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, 'Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin aziz milletinin şehitleri kervanına akrabalarından katılanların sayısı 69’a ulaşmıştır. Filistin’in kahraman halkına başsağlığı di...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin aziz milletinin şehitleri kervanına akrabalarından katılanların sayısı 69’a ulaşmıştır. Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin akrabalarında şehit sayısının 69’a ulaşmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Topçu, şunları kaydetti:
"Hamas Siyasi Büro Başkanı inancın timsali Ümmetin kahraman evladı İsmail Haniye’nin aziz milletinin şehitleri kervanına akrabalarından katılanların sayısı soykırım suçu işleyen katil İsrail devletinin son vahşi saldırısı ile 69’a ulaşmıştır. Şehitlerimize rahmet, İsrail’e lanet kendilerinin değerli şahsında Filistin’in kahraman halkına başsağlığı diliyorum.
Allah (CC); ’Hasbünallahü ve ni’me’l-vekil’ diyerek Siyonist İsrail’e ve başta ABD olmak üzere yandaşlarının 7 Ekim’den bu yana yaptığı soykırıma Ümmetin izzetini korumak için tek başına kahramanca direnen Filistin’i, halkını korusun ve yüceltsin. Türkiye; devleti ve milleti ile özgür Filistin dünya devletleri arasında hak ettiği yeri alana kadar her türlü desteğine devam edecektir."

Siyaset Haberleri

Filistin Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in işgal ve soykırımına kınama
Adalet Bakanı Tunç: "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldı”
İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ABD ziyareti ertelendi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, rektörlerle bir araya geldi
İletişim Başkanı Altun: "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var”
Vali Önder Bakan: Amasya’mızın yarınlarını en doğru şekilde planlamalıyız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Guterres: "Gerçekten yıkıcı sonuçları olacak topyekun bir savaşın eşiğindeyiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Berdimuhammedov ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özel: "Bugünden yarına saldıracaklarına dair hiçbir şey yok”