Çocuklar müzikle sosyalleşiyor

'Biz Büyük Bir Aileyiz' projesi kapsamında, çocuklara zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları, vakitlerini onları geliştirecek etkinliklerle geçirmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlaması amacıyla müzik kursu veriliyor.Erzincan İl Em...

"Biz Büyük Bir Aileyiz" projesi kapsamında, çocuklara zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları, vakitlerini onları geliştirecek etkinliklerle geçirmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlaması amacıyla müzik kursu veriliyor.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında "Biz Büyük Bir Aileyiz" projesi yürütülüyor.
Söz konusu proje kapsamında çocuklara müzik kursu düzenlendi. Dr. Cahit Ziya Ulukök İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen kursta çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları, vakitlerini onları geliştirecek etkinliklerle geçirmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amaçlandı. Açılan müzik kursunda ihtiyaç duyulan tüm malzemeler öğrencilere hediye edildi.

Yerel Haberleri

Meme kanseri farkındalık ayına yönelik konferans düzenlendi
Başkan Alemdar: "Şehrimize ve milletimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Bozbey’den Bursalılara ’Cumhuriyet Bayramı’ çağrısı
Öğrenciler "Biliyorum Güvendeyim" Projesi ile bilgileniyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinden bisiklet sürücülerine uyarı
Kars’ta tarım sigortaları tanıtım toplantısı yapıldı
MASKİ, Şehzadeler’in muhtarlarını dinledi
Atletizm yarışmalarında büyük başarı
Ankara’da raylı sistem ve ADARAY zirvesi
Meslek Lisesi öğrencileri çevreci projeleri yerinde inceledi