Çocuk sahibi olmak isteyen çift, Diyarbakır’da aldığı tedavilerle bebeklerinin kalp atışını duydu

Çocuk sahibi olmak için birçok tedavi gören Güle-Abdulmenaf çifti, başarısız sonuçlar aldıktan sonra tavsiye üzerine Diyarbakır’a gelerek aldıkları tedaviler ile gebelik haberi aldı.11 yıllık evli Güle ve Abdulmenaf Arslan çifti, şehir...

Çocuk sahibi olmak için birçok tedavi gören Güle-Abdulmenaf çifti, başarısız sonuçlar aldıktan sonra tavsiye üzerine Diyarbakır’a gelerek aldıkları tedaviler ile gebelik haberi aldı.
11 yıllık evli Güle ve Abdulmenaf Arslan çifti, şehir dışında birçok tedavi gördü. Sürekli başarısız sonuçlar alan çift, tavsiye üzerine geldikleri Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu. Çoksüer, düşük sperm problemi olan hastaya Prp, fitoterapi ve akupunktur tedavileri uyguladı. İlk denemede hamile kalan Güle Arslan, bebeklerinin ilk kalp atışını duydu.
Çok kez hamile kalmayı denediğini söyleyen Arslan, “Hakan hoca ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok denedik, çok uğraştık, çok yorulduk ama çok şükür değdi. Hakan hocayı tavsiye ettiler. Geldik, zorlu bir süreçti ama güzel sonuçlandı” dedi.

Sağlık Haberleri

’Eker I Run Koşusu’nun sağlık sponsoru bu yıl da Medicana oldu
Şeker hastalığından kurtulmak mümkün
Beyin ameliyatlarında nöronavigasyon ile 3 boyutlu görüntüleme
Esnaftan uyarı: Ucuz peynirde süt tozuna dikkat
Çocuğunuzdaki bu eksiklikler Serebral Palsi’nin belirtisi olabilir
Lavanta: Sağlık ve güzelliğin doğal ilacı
Her birey zorlu olaylardan sonra büyüyemiyor
Mamografi ile ilgili söylenenlerden korkmayın: Erken teşhis için çok önemli
Çocuklar 14 yaşına gelene kadar yüzde 70 oranında sporu bırakıyor
Sahada çalışan personele ’Anne Sütü Eğitimi’ verildi