Çobana işkence eden iki genç kız adliyeye sevk edildi

Kahramanmaraş’ta engelli çobana sopayla işkence yapan ve o anları çeken iki genç kız gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi.Andırın ilçesi kırsalında engelli bir çobanı bir genç kızın sopa ile dövmesi, diğer genç kızın da bunu cep tele...

Kahramanmaraş’ta engelli çobana sopayla işkence yapan ve o anları çeken iki genç kız gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi.
Andırın ilçesi kırsalında engelli bir çobanı bir genç kızın sopa ile dövmesi, diğer genç kızın da bunu cep telefonu ile görüntüye alması sosyal medyada yayınlanınca Kahramanmaraş Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "22.09.2024 tarihinde bazı sosyal medya üzerinden Andırın ilçemizde N.Y. isimli vatandaşımızın darp edilmesiyle ilgili bir video paylaşılmıştır. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine sopa kullanmak suretiyle darp edilen N.Y. olay sonrası Andırın Devlet Hastanesinden darp raporu alarak kendisini darp ettiğini iddia ettiği M.G. ve S.G. isimli şahıslardan şikayetçi olmuştur. Darp eden şahıslar, mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir" denildi.

Asayiş Haberleri

Sakarya’da 10 kaçak göçmen yakalandı
Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 100’e, yaralı sayısının ise 400’e yükseldiği belirtildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Adli tıp hizmetlerinde yapay zekânın daha etkin kullanılmasını sağlayacağız"
Bursa’da motosiklet sürücüsü kaygan yolda böyle düştü
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kahramanmaraş’ta engelli çobanı darp eden 2 kişi gözaltına alındı
Kazada hayatını kaybeden bekçi son yolculuğuna uğurlandı
Gölet, mangala giden aynı aileden 5 kişiye mezar oldu
Engelli çobanı öldüresiye dövüp, “Taciz etti diye şikayetçi oluruz” şeklinde tehdit ettiler
Pendik’te 2 grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı
Belediye otobüsü bariyerlere çarptı, araçta yolcu olmaması faciayı önledi