CHP Genel Başkanı Özel, "34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali"nin açılışına katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışına katıldı.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’ne ka...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışına katıldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Festivalde ilk olarak Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın katılımcılara seslendi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı konuşmada, kutuplaşmanın ortadan kalkması gerektiğini ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’dir. Türkiye’nin partisidir. Türkiye’deki tüm gençlerin partisidir. Gençlerin geleceğinden endişeli bütün annelerin babaların partisidir” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve davetliler Burhaniye Belediyesi 34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış kurdelesini kestiler.

Siyaset Haberleri

İsrail Savunma Bakanı Gallant: "İran, İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir"
Gürhan Albayrak: “Bu rantı kimin için açtınız?”
Özgür Özel, Osmaniye’de ünlü yazar Yaşar Kemal’i anma programına katıldı
İran medyası: “İsrail’in muhtemel bir eylemine karşı gerekli yanıt planı hazırlandı”
Belediye Meclis Grup Başkanı Öztaş: "Hedefimiz, Kütahya halkının en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışmalar yapmak”
Ayvalık’ta Anadolu Gençlik Derneği’nden İsrail’e sert tepki
Tunus’ta halk cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında
Denizli AK Parti’de 8. Olağan Kongre Süreci ilçelerden başlıyor
Büyükşehir sokak canlılarını korumak için ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini sürdürüyor
Başkan Karalar, İsrail’in katliamını lanetledi