CHP Doğanyol Belediye Başkan Adayını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Abdullah Bayram’ın tanıtım toplantısı için Doğanyol’a gitti.

MALATYA - Cumhuriyet  Halk Partisi ( CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,  Doğanyol  Belediye Başkan  Adayı Abdullah Bayram’ın tanıtım toplantısı için Doğanyol’a gitti.  Doğanyol merkezinde projelerini açıklayan Bayram’a İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı  Abdulvahap Ayzabar, Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı  Hakan İnci, parti gençlik ve kadın kolları üyeleri de destek verirken, tanıtım toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı.

Koldere Köyü’nde coşkulu bir şekilde karşılanan Ağbaba  ve beraberindekiler buradan konvoy halinde  Damlı Köyüne geçtiler.Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Ağbaba, Damlı Köyü’nün sorunlarını mecliste gündeme getireceğini söyledi.  Daha sonra  Gökçe Beldesine  geçen  heyet burada  esnafları  ziyaret  ederek Doğanyol’a geçtiler.

BAYRAM PROJELERİNİ SIRALADI

Doğanyol’da kurban kesilerek karşılanan kalabalık  topluluğa  ilk konuşmayı CHP İlçe Başkanı  Şahin Öz yaptı. Daha sonra konuşan Doğanyol Belediye Başkan Adayı Abdullah Bayram iki  dönem Koldere Köyü muhtarlığı  yaptığını belirterek  eğer belediye başkanı  seçilirse Doğanyol’a layık çalışmalar yapacağını kaydetti. Fakir zengin  ayrımı yapmadan çalışacağını ifade eden Bayram, daha  sonra kalabalık kitleye maddeler  halinde  projelerini  sıraladı.

ONLAR SEÇİLMİŞ DEĞİL, ATANMIŞ BAŞKAN

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Hakan İnci  ise yaptığı konuşmada 10  yıllık belediyecilik  tecrübesi olduğunu belirterek   “İmar ve trafik komisyonu başkanlığı yapıyorum. Malatya’nın en büyük  problemleri  bunlar. Mevcut Belediye Başkanı  daha  Malatya  merkezi  yönetemezken  Malatya’nın  bütününü  yönetmesini  bekleyemeyiz.  AKP’den seçilen hiç kimse seçilmiş  başkan değil  Başbakanın atadığı  başkanlardır.” İfadelerini kullandı.

ORTADA NE TARIM KALDI NE HAYVANCILIK

CHP İl Başkanı Enver Kiraz  “Yerel seçimleri  sadece  oy kullanmak  olarak  görmeyeceğiz. Belediye  Başkanlarının bizleri iyi temsil  edip etmediğini değerlendireceğiz. Aslında  her seçimde  oylarımızla geleceğimizi,çocuklarımızın yarınlarını  belirliyoruz.  Hepimiz  bu  sorunluluk  anlayışı ile hareket  etmek  zorundayız. Yaklaşan yerel  seçimleri  Doğanyol için şansa  çevirmek  sizlerin  elinde. Doğanyol hak ettiği  yerde değil. Doğanyol’un  geçim kaynağı  tarım ve hayvancılık  ancak  ortada ne  tarım kaldı  ne  de hayvancılık” ifadelerini kullandı.

SİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENLER UTANSIN

CHP Malatya Milletvekili  Veli Ağbaba ise “Malatya’nın hakları yenildiğinde hakları için  mücadele  eden bir milletvekili  olacağımıza  söz  verdik” diyerek,  “Doğanyol’da  hak ettiğimiz   oyu  aldığımızı  düşünmüyoruz. Ancak az oy  aldık  diye de Doğanyol’u hiç  ihmal  etmedik. Doğanyol’a hiç yatırım yapılmıyor. Köylülerin  devletle tek  ilişkisi  maalesef icra  kağıtları.  Geçtiğimiz yıl  kayısı  hayvanlara verildi. Sobada yakıldı. Bunların  hepsini Meclis  kürsüsünde haykırıyorum. Sizden oy  alıp  sahip çıkmayanları da Meclis’ten kınayacağım. Kayısı  tutarsa işçi  parasını  karşılarsa  Allaha şükür  diyorsunuz.  Tutmazsa  bir tanıdık gelir de çay ısmarlamak  zorunda kalırım diye kahveye gitmeye korkuyorsunuz. Sizi  bu  duruma düşürenler  utansın. Meclis sorunları  ile getiren  biziz mücadele eden biziz ancak  oyu başkalarına veriyorsunuz.  Hakkımız  verin. Hepimiz sizin çaresizliğinize çare  olmak için Doğanyol’a geldik. Size elimizi  uzatıyoruz ” Şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2014 Haberleri