Chevrolet Tracks İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nda

Chevrolet Tracks serisi araçlar, Paris’ten sonra İstanbul’da otomobil severlerle buluştu.

CHEVROLET TRACKS SERİSİ PARİS’TEN SONRA İSTANBUL’DA

İSTANBUL- Chevrolet, 4 yeni otomobilini İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nda otomobil severlerle buluşturdu. Araba tutkunları, son model Chevrolet’lere yoğun ilgi gösterdi. Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, Chevrolet Tracks serisinin Paris’ten sonra dünyada ikinci ülke olarak Türkiye’de sergilendiğini belirtti.
Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, fuarın Türkiye otomotiv sektörüne büyük katkı sunduğunu belirterek, “Fuar, markaların Türkiye’ye ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Biz Chevrolet markası olarak bugün 4 tane yeni aracımızı İstanbul Autoshow’da gösteriyoruz. Bu da markanın Türkiye’ye vermiş olduğu önemi gösteriyor. Chevrolet Tracks ilk kez Paris’te gösterildikten sonra dünyada ikinci ülke olarak Türkiye’de gösteriliyor ki Tracks 142 ülkede satılacak. Bence bu güzel bir işaret. Tabii 2 yılda bir olması, fuarın heyecanını daha da arttırıyor” diye konuştu.
Atmaca, Türkiye’nin yerli otomobil üretme konusunda yeterli olduğunu belirterek, “Türkiye; eğer nüfusa bakarsanız, büyüme oranına bakarsanız, kişi başına düşen milli gelir sayısına bakarsanız gerçekten dünya pazarında potansiyel gösteren bir ülke. Ülkemizde böyle yatırımların teşvik edilmesi daha da güzel bir şey” dedi.

Hibe - Proje - Burs Haberleri