Ceyhan Belediye Başkanı Aydar, Vali Köşger ile Ceyhan yatırımlarını görüştü

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ile Ceyhan’ın kalkınması ve gelişmesi için yapılacak olan kamu yatırımları ile projeleri görüştü.Aydar, beraberinde Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Yalçınkaya...

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ile Ceyhan’ın kalkınması ve gelişmesi için yapılacak olan kamu yatırımları ile projeleri görüştü.
Aydar, beraberinde Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Yalçınkaya ile birlikte Köşger’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ceyhan’da yürütülen belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi veren Aydar, ilçe halkının talepleri ve ihtiyaçları konusunda da Vali Köşger’e bilgi aktardı. Görüşmede, Ceyhan’ın kalkınması ve gelişmesi için yapılacak kamu yatırımları ve projeler de ele alındı. Vali Köşger, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aydar’a görevinde başarılar diledi. Görüşmenin ardından Aydar, Valilik makamından ayrılırken, Ceyhan’a yapılacak olan yatırımlara destekleri için Vali Köşger’e teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

Adalet Bakanı Tunç: "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldı”
İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ABD ziyareti ertelendi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, rektörlerle bir araya geldi
İletişim Başkanı Altun: "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var”
Vali Önder Bakan: Amasya’mızın yarınlarını en doğru şekilde planlamalıyız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Guterres: "Gerçekten yıkıcı sonuçları olacak topyekun bir savaşın eşiğindeyiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Berdimuhammedov ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özel: "Bugünden yarına saldıracaklarına dair hiçbir şey yok”
Netanyahu, Nasrallah’ın halefi olarak görülen Safiyuddin’in öldürüldüğünü iddia etti