Çeşitli üzümlerin tanıtımı için festival düzenleniyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde ilk kez ’Yeşilyurt Çeşitli Üzüm Festivali’ gerçekleştirilecek. Festivalde 3 gün boyunca ünlü isimler sahne alacak.Alaşehir’in üzüm çeşidi yönünden merkez mahallesi olan Yeşilyur...

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde ilk kez ’Yeşilyurt Çeşitli Üzüm Festivali’ gerçekleştirilecek. Festivalde 3 gün boyunca ünlü isimler sahne alacak.
Alaşehir’in üzüm çeşidi yönünden merkez mahallesi olan Yeşilyurt Mahallesinde tanıtım amacıyla ilk kez ’Çeşitli Üzüm Festivali’ düzenleniyor. 4 Ekim’den 6 Ekim akşamına kadar sürecek olan festivalde ünlü isimler sahne alacak.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yaptığı açıklama, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği yaparak, sponsorumuzun desteğiyle etkinlik düzenledik. Amacımız dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultani Üzümün tanıtımının yanı sıra Sultani üzüme alternatif çeşitli üzümlerimizi de tanıtmak." dedi.
Festival kapsamında 4 Ekim Cuma akşamı Mortiz, 5 Ekim Cumartesi akşamı Özlem Özdil ve 6 Ekim Pazar akşamı Öykü Gürman, Yeşilyurt Meydanında saat 21.00’da sahne alacak.

Magazin Haberleri

Bodrum’da sezon Ekim ayına sarktı
Kütahya Hayme Ana MTAL öğrencileri Turizm ve Lezzet Festivali’nde büyük başarı elde etti
Kemal Sunal hologramıyla unutulmaz gece: Ünlüler Bodrum’da buluştu
Zeytin ve Zeytinyağı Festivali konserlerle son buldu
MOD10 Gençlik Orkestrası seçmeleri yoğun ilgi gördü
Melek Mosso, Mustafa Taş ve İhsan Eş, Mut’ta hayranlarıyla buluştu
Gelinlik Tasarım Yarışması’nda heyecan sürüyor
Derya Uluğ’a kilosu kadar "beyaz altın" verileceğini duyunca şaştı kaldı
Sagopa Kajmer ve Kamuran Akkor, düet yapacağını duyurdu
Sanatçı Derya Uluğ’un sahnesine çıkan zabıta: İçim kaynadı, kurtlarımı döktüm