Çelik kasada para yerine uyuşturucu saklamışlar

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, çelik kasada saklanmış 88 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, çelik kasada saklanmış 88 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldı. Ekiplerce bir adreste yapılan operasyonda H.G.D., K.Y., F.D. ile hakkında çeşitli suçlardan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Y. yakalandı. Narkotik Arama Köpeği Mia’nın da katılımıyla yapılan aramada ise çelik kasaya saklanmış 88 gram uyuşturucu madde, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 4 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıslar gözaltına alındı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.

Asayiş Haberleri

Denizli Emniyet Müdürlüğünden dolandırıcılık uyarısı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, cinsel istismara uğradığını iddia eden kadının koruma altına alındığını bildirdi
5 yıldızlı otelde çıkan yangından etkilenen turistlere geçmiş olsun ziyareti
Kestane toplamaya diye evinden çıkmıştı, cansız bedeni dere yatağında bulundu
Bursa’da fuhuş çetesine darbe
İsrail, Beyrut’un kuzeyini vurdu: 2 ölü
İnegöl’de muhtarlar günü kutlandı
Seyir halindeyken alev alan otomobile ilk müdahaleyi çevredeki esnaf yaptı
Madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs evini yaktı
Takıntılı olduğu eski kocasının iş yerini basıp darp eden kadın kamerada