Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

Çaycuma’da tüm vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na el yazılarıyla mektup yazma fırsatı bulacakları bir etkinliğe davet ediliyor. 22-23 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında, saat 11:00-15:30 arasında, Çaycuma Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek...

Çaycuma’da tüm vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na el yazılarıyla mektup yazma fırsatı bulacakları bir etkinliğe davet ediliyor. 22-23 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında, saat 11:00-15:30 arasında, Çaycuma Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek bu etkinlikte, partili ya da partisiz herkesin katılımı bekleniyor.
Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na iletemedikleri sorunları, istekleri, önerileri veya dileklerini el yazılarıyla kaleme alarak paylaşma fırsatı bulacak. Etkinliği düzenleyen yetkililer, yazılan mektupları Cumhurbaşkanı’na ulaştırmayı taahhüt ediyor.
AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit konuyla ilgili olarak Facebook hesabınızdan yaptığı paylaşımda, "Çok kıymetli Çaycuma’lı hemşehrilerimiz; Kendi el yazınız ile Cumhurbaşkanımıza mektup yazmak ister misiniz? Cumhurbaşkanımıza söylemek isteyip iletemediğiniz sıkıntılarınızı, istek, öneri ne varsa yazın biz kendisine ulaştıralım. 22-23 Ekim (Salı- Çarşamba) günü saat 11:00-15:30 arası Çaycuma Atatürk heykeli önünde Partili-Partisiz tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yerel Haberleri

Zonguldak’ta karaya oturan yük gemisi ekiplerin çalışmalarının ardından limana yüzdürüldü
BEUN “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İşyeri” ünvanına sahip oldu
Çaycuma’da oto galericiler sitesi projesi için önemli toplantı
Bitlis Eren Üniversitesi’nde ‘Tarımın geleceği çalıştayı’ düzenlendi
7 yıldır evden çıkmayan 91 yaşındaki vatandaş, aynı yaştaki çocukluk arkadaşı ile buluştu
Sadettin Cangül son yolculuğuna uğurlandı
Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı’dan ESOGÜ’ye ziyaret
Vali Aksoy’dan Ankara’daki saldırıyla ilgili taziye mesajı
Sosyal market günde 70 kişiye destek sağliyor
2024 Yılı 3. dönem 4. il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi