Çankırı’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Çankırı’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan iki şahıs gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Eldivan...

Çankırı’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan iki şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Eldivan İlçe Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, iki şahsın ev ve arazilerine operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda, 2 kilo 430 gram kubar esrar, 132 kök kenevir, 10 gram kenevir tohumu, hassas terazi ile uyuşturucu maddelerin yetiştirilmesi için iklimlendirmede kullanılan vantilatör, 3 elektrikli havalandırma fanı, elektrikli ısıtma sistemi ve termometre ele geçirildi.
Olayla ilgili şüpheli iki şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Sakarya’da 10 kaçak göçmen yakalandı
Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 100’e, yaralı sayısının ise 400’e yükseldiği belirtildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Adli tıp hizmetlerinde yapay zekânın daha etkin kullanılmasını sağlayacağız"
Bursa’da motosiklet sürücüsü kaygan yolda böyle düştü
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kahramanmaraş’ta engelli çobanı darp eden 2 kişi gözaltına alındı
Kazada hayatını kaybeden bekçi son yolculuğuna uğurlandı
Gölet, mangala giden aynı aileden 5 kişiye mezar oldu
Engelli çobanı öldüresiye dövüp, “Taciz etti diye şikayetçi oluruz” şeklinde tehdit ettiler
Pendik’te 2 grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı
Belediye otobüsü bariyerlere çarptı, araçta yolcu olmaması faciayı önledi