Canik’te yaşama değer katan eserler

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, konforlu ve güvenli yollar ile yeni sosyal yaşam alanlarını vatandaşların hizmetine sunmaya devam etiklerini söyledi.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni projeler ve yatırımlarla ilçeye...

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, konforlu ve güvenli yollar ile yeni sosyal yaşam alanlarını vatandaşların hizmetine sunmaya devam etiklerini söyledi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni projeler ve yatırımlarla ilçeye değer katmaya devam ettiklerini ifade etti. Canik’te gerçekleştirdikleri ulaşım yatırımlarıyla güvenli ve konforlu yolları ilçeye kazandırırken yeni sosyal yaşam alanları başta olmak üzere yaşam kalitesini arttıran eserleri, vatandaşların hizmetine sunmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Yeni sosyal yaşam alanları
İçerisinde bisiklet ve yürüyüş yolları olan, modern oyun gruplarıyla donattıkları yeni sosyal donatı alanlarını vatandaşların hizmetine sunmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "Ailelerimizin birlikte vakit geçirebildiği, çocuklarımız için modern oyun gruplarıyla donattığımız yeni sosyal yaşam alanlarını ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Bisiklet ve yürüyüş yolları yer alan parklarımızın peyzaj çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz parklarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını özveriyle sürdürüyoruz" diye konuştu.

Güvenli yollar
"Canik’te güvenli ve konforlu yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı sürdürüyoruz" diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçenin tüm mahallelerinde yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Canik’imizin tüm mahallelerinde yol çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizde yeni yollar açıyor, Canik’imizin ulaşım ağını daha güçlü hale getiriyoruz. İlçede asfalt yol, beton yol, sathi kaplama, yol açma, yol genişletme, kanal açma, yol tesviye, taş parke yol yapım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşlara konforlu ve güvenli bir seyahat hizmeti sunmak için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Canik’te yaşama değer katan eserlerCanik’te yaşama değer katan eserler

Siyaset Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "4 şehit, 14 yaralımız var, 3’ünün durumu ağır."
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kimlik bilgileri belirlenince örgüt de ortaya çıkacak."
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BRICS Zirvesi’nde özellikle Orta Doğu’daki trajik durumla ilgili görüşüleceğini belirterek, “Türkiye ve Rusya bu konuda aynı konumda" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Bakanı Vladimir Putin ile görüşmesinde "4 şehidimiz var, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Jeopolitik özelliklerimizle hem doğuyu hem batıyı birleştiriyoruz. Türkiye ve Rusya iyi dostluk ve komşuluk ilişkileri yürütüyor" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Ankara’da düzenlenen terör saldırısını kınayarak, baş sağlığı diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Kazan’daki görüşmesi başladı.
TBMM Başkanvekili Adan: "Hiçbir terör örgütü ülkemizi yolundan döndüremez, döktükleri kanda boğulacaklardır”
Hizbullah, Nasrallah’ın halefi Safiyuddin’in öldürüldüğünü doğruladı
UMED’den terör saldırısına kınama: "Birlik olma ve kararlı mücadele zamanı"