Canik, CAMEK ile gönüllere dokunuyor

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (CAMEK) üretilen mobilyalar, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere ulaştırılıyor.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Meslek Edindir...

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (CAMEK) üretilen mobilyalar, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere ulaştırılıyor.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda mesleki istihdama yönelik eğitimleri yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. CAMEK’te uygulama eğitimleri çerçevesinde kursiyerler tarafından üretilen mobilyaları ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere ulaştırdıklarını ve CAMEK’in üstlendiği misyonla, sosyal sorumluluk anlamında büyük bir farkındalık oluşturduğunu belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “CAMEK ile hem vatandaşlarımızı meslek sahibi yapıyor hem de gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz” dedi.
CAMEK’te özel olarak oluşturulan atölyelerde kursiyerlerin, eğitimler kapsamında ürettiği mobilyaları ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için özenle hazır hale getirdiklerini belirten Başkan Sandıkçı, “CAMEK’te kursiyerlerimize yönelik sertifikalı mesleki eğitimlerimiz devam ediyor. Kursiyerlerimizin uygulama eğitimleri kapsamında ürettiği mobilya takımlarını ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimize ulaştırıyoruz. CAMEK ile gönüllere dokunuyoruz. Mobilya takımlarını özenle paketliyoruz. Ekiplerimizle birlikte mobilya takımlarını ailelerimizin evlerine ulaştırıp kurulumlarını gerçekleştiriyoruz. Sosyal destek çalışmalarımızla ilçemizdeki ihtiyaç sahibi, engelli ve dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Yerel Haberleri

İslam dininden etkilenen Rus kadın Müslüman oldu
Beslenme çantalarını kendileri hazırladılar
6. Alzheimer Konukevi açıldı
2 bin 300 km pedal çeviren Alman karı koca Türkiye’yi geziyor
Fethiye Babadağ’da 80’lik çift paraşütle uçtu
Tunceli’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı
Denim ürünleri tasarımında yeni marka: 2BE4A
Ordu’da zabıta ekiplerinden öğrenciler için ‘huzur’ uygulaması
Rektör Keleş, Tıp Fakültesi 1. dönem öğrencileriyle bir araya geldi
Başkan Kocagöz, sokakta kalan anne ve kıza sahip çıktı