Çalık, Hekimhan'a 5 yıldızlı hastane yapılacak

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan'da 5 yıldızlı hastane yapılacağını söyledi.

MALATYA'DA GENEL SEÇİME DOĞRU -HEKİMHAN'I ZİYARET EDEN AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ÇALIK: ''İLÇEYE 5 YILDIZLI HASTANE YAPILACAK''

      Çalık, seçim çalışmaları kapsamında geldiği ilçede, esnafı ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.
     İlçe Kaymakamı Nurettin Dayan'ı da makamında ziyaret eden Çalık, burada yaptığı konuşmada, Hekimhan'a beş yıldızlı Hastane yapılacağı belirterek, projenin ihalesinin yapıldığını, yaşanan yer sıkıntısını sorununu da aştıklarını dile getirdi.
     Yaklaşık 8 dönüm üzerine yapılacak 5 yıldızlı hastanenin Hekimhan'ı rahatlatacağını ifade eden Çalık, göç veren bir ilçe konumundaki Hekimhan'ı özellikle turizm açısından geliştirmeyi planladıklarını, bu konuyla ilgili de Yama Dağı Kayak Tesisi Projesi'nin hayata geçireceklerini vurguladı.
     Hekimhan'ın kendisinde ayrı bir yeri olduğuna işaret eden Çalık, ''Doğdunuz yer değil, doyduğunuz yerdir memleketiniz. Benim için Hekimhan'ın ayrı bir yeri var. İlk para kazandığım yer. Bu nedenle de Hekimhan'ın sorunu beni de rahatsız ediyor. Hekimhan'ın içme suyu sorununu giderecek projeyle ilgili olarak sevindirici bir haber vereyim. İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü, Hekimhan'ın içme suyu proje konusunda kapsamlı çalışma başlattı. Kaynak belgesi Hekimhan Belediyesi tarafından temin ediliyor'' dedi.
     Çalık, ilçe merkezi ve beldelerde vatandaşları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi ve seçimde AK Parti'ye destek istedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri