Büyükşehir’den 2 bin 500 kişi ile 1’inci yaz dönemi spor şenliği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 10 tesiste 5 branşta, 2 bin 500 kişinin katıldığı 1’inci Yaz Dönemi Spor Şenliği gerçekleştirildi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 1’inci Yaz Dönemi Spor Ş...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 10 tesiste 5 branşta, 2 bin 500 kişinin katıldığı 1’inci Yaz Dönemi Spor Şenliği gerçekleştirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 1’inci Yaz Dönemi Spor Şenliği tamamlandı. 1’inci Yaz Dönemi, 10 tesiste futbol, basketbol, voleybol, yüzme ve yetişkin tenis olmak üzere 5 farklı branşta 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Spor ve eğlencenin bir arada yaşandığı farklı tesis ve branşlarda yapılan spor şenliği, veliler tarafından da oldukça yoğun ilgi gördü. Geleceğin sporcularının yetiştirildiği etkinlikte, tesislerdeki eğitmenler eşliğinde seçilen öğrencilere rekabet duygusunu aşılamak, kaynaştırmak ve sporun sevdirilmesi amaçlandı.
Yaz dönemi kurslarından vatandaşlar oldukça memnun olduklarını belirtirken, yaz kurslarının her zamanki gibi çocuklara ve kendilerine çok büyük bir fırsat olduğunu ifade ettiler.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor Bodrum FK hazırlıklarına başladı
Gören: “Taraftarlarımız bizi müthiş desteklediler, onların da yardımıyla bugün kazandık”
FIBA Şampiyonlar Ligi: Aliağa Petkimspor: 77 - Filou Oostende: 74
A Milli Takım, Karadağ maçı hazırlıklarını basına kapalı sürdürdü
CEV Challenge Cup: Arkas Spor: 1 - Akaa Volley: 3
Ziraat Türkiye Kupası: Giresunspor: 0 - Viranşehir Belediyespor: 1
Çayırova Belediyesi, Gaziantep’ten galibiyetle döndü
Bursaspor’dan karaborsaya önlem
Sivasspor’a Rey Manaj idmanlara başladı
Türkiye Kupası 2. Tur: Karabük İdman Yurdu: 0 - Bursa Nilüfer FK: 4