Bursa’yı, Cumhuriyet coşkusu sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir tarafını ‘Senden Öğrendik’ temalı afiş ve billboardlarla donatarak 7’den 70’e herkese Cumhuriyet coşkusunu yaşatıyor.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü, Büyükşehir Belediyesi tar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir tarafını ‘Senden Öğrendik’ temalı afiş ve billboardlarla donatarak 7’den 70’e herkese Cumhuriyet coşkusunu yaşatıyor.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan zengin içerikli programlarla kutlanıyor. Özel olarak hazırlanan ‘Cumhuriyet Tırı’ ile Bursalılara Cumhuriyet Bayramı heyecanını yaşatan Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanını da ‘Senden Öğrendik’ temalı afiş ve billboardlarla süsledi. 29 Ekim kapsamında spordan kültür ve sanata kadar birçok etkinliğe imza atacak olan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede hazırlanan ‘Senden Öğrendik’ temalı afiş ve billboardlarla Bursalılara şimdiden Cumhuriyet coşkusunu yaşatıyor.

Yerel Haberleri

Şehit komiser yardımcısı Gülşah Güler’in babası: “(Elebaşının ölümü) Kim tasmasını tutuyorsa gitsin o topraklarda yatsın”
Kırklareli’nde "Tarım Cebimde" uygulaması işletmelere entegre edildi
Kırklareli’nde balıkçılar denetlendi
Erzurum’da araç sayısı 139 bin 727 oldu
Kars’ta okul servisleri tek tek kontrol ediliyor
Kızılay’dan miniklere sürpriz
Kaymakam Batuhan Bayrak’tan veda ziyareti
FETÖ liderinin ölüm haberi üzerine tatlı dağıttılar
Hobi Bahçeleri için yıkım kararları devam ediyor
Çocuklar müzikle sosyalleşiyor