Bursa’da uçak kazasında hayatını kaybeden pilot Ünal Aster son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’da eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen pilot Ünal Aster için Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Aster’in cenazesi, Ayazağa mezarlığına defnedildi.23 Eylül Pazartesi günü Bursa Yenişehir...

Bursa’da eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen pilot Ünal Aster için Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Aster’in cenazesi, Ayazağa mezarlığına defnedildi.
23 Eylül Pazartesi günü Bursa Yenişehir Havalimanı apronunda meydana gelen uçak kazasında öğretmen pilot Ünal Aster (61) ile öğretmen pilot adayı Emir Gülal Nalcı (42) hayatını kaybetmişti. Öğretmen pilot adayı Nalcı, 24 Eylül Salı günü Eyüpsultan Pınar Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmişti. Kazada hayatını kaybeden pilot ve tiyatro oyuncusu Ünal Aster için ise bugün Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) tören düzenlendi. Törenden sonra Aster için ikindi namazına müteakip Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Aster’in eski eşi Pilot Gamze Zorlu, oğulları Kaan ve Batu Aster ve sanatçı dostları katıldı. Namazın ardından Ünal Aster’in cenazesi Ayazağa mezarlığına defnedildi.

Türkiye Haberleri

Haiti lideri Fils, BM kürsüsünde bardak yerine sürahiden su içti
Bolu Valisi Abdulaziz Aydın göreve başladı
Bandırma’da yol kapandı, işler karıştı
Şişli Belediyesi’nden bir ilk: Okul Temizlik Şefliği okullara destek sağlayacak
Terra Santa’nın Tahliyesine ‘Yürütmeyi Durdurma’ kararı
Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli görevine başladı
Yerli ve milli üretim olan ASELSAN Aviyonik Sistemleri İstanbul AirShow’da ziyaretçiyle buluştu
Adana Valisi Köşger: "Adana’da suç oranları yüzde 60 düştü"
Ateş savaşçıları 11 bin olaya müdahale etti
İl Müdürü Zekeriya Selamet göreve geldiği 8 aylık süreçteki hizmetlerini anlattı