Buharkent Gençlik Merkezi’nde İngilizce kursu başladı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Erol’un girişimleriyle hayata geçirilen ve yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’nde İngilizce kursları başladı.Aydın’ın dört bir yanında spor yatırımları yükselmeye devam ederken,...

Aydın’ın Buharkent ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Erol’un girişimleriyle hayata geçirilen ve yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’nde İngilizce kursları başladı.

Aydın’ın dört bir yanında spor yatırımları yükselmeye devam ederken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’un talebi doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi geçtiğimiz Mayıs ayında kapılarını açtı. İnşaat bedelinin bir kısmının Buharkent Belediyesi tarafından karşılanan merkeze, ilk günden bu yana gençlerin yoğun ilgisi olurken, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler gibi geniş yelpazesi ile Buharkentli gençlerin yeni cazibe merkezi oldu. Bu çerçevede Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Gençlik Merkezi’nde düzenlenen İngilizce kursları başladı.

Geleceğe donanımlı bireyler yetiştirmek için çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Gençlik Merkezimizde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen İngilizce kursu başlamıştır. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyor, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelerini temenni ediyorum. Eğitime verdiğimiz desteği sürdürecek, geleceğe donanımlı bireyler yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Buharkent Gençlik Merkezi’nde İngilizce kursu başladıBuharkent Gençlik Merkezi’nde İngilizce kursu başladı

Kültür Haberleri

Çorum Belediyesi İkiz konağı turizme kazandıracak
Stratonikeia’da 3 bin 500 yıllık anahtar taşıma töreni
Gastronomi yarışması başvuruları devam ediyor
Yeşilçam Festivali’nde yıldızlar altında sinema keyfi
Çocuklar yöresel ürünlerle buluştu
Altın Kuşak köyünde asırlardır süren gelenek
Pınar Tuba Biçmen’in yeni sergisi: “Biz Kadınlar: Ayna: Uyanış”
Depremde hasar alan Kurtuluş Camii’nin son kilit taşı bugün yerine yerleştirildi
İş Sanat Kibele Sanat Galerisi yeni sezonunu açtı
Mudanya Mütarekesi’nin 102. yılı kutlandı