Bu iktidar 30 Mart’tan sonra devam edecek

GİRESUN (AA) - AK Parti Doğankent Belediye Başkan adayı Nurettin Günay, ' AK Parti belediyeciliğiyle yönetilen çevremizdeki illeri ve ilçeleri görüyor, Doğankent’in eksiklerini fazlasıyla...

GİRESUN (AA) - AK Parti Doğankent Belediye Başkan adayı Nurettin Günay, " AK Parti belediyeciliğiyle yönetilen çevremizdeki illeri ve ilçeleri görüyor, Doğankent’in eksiklerini fazlasıyla hissediyoruz" dedi.

Günay, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, seçilmeleri halinde halkı ve kurumlarıyla barışık, halka dönük, bütün şeffaflığıyla halkın 24 saat ulaşabileceği bir sistemi kuracaklarını söyledi.

Her şeyden önce AK Parti iktidarının çok güçlü bir iktidar olduğunu ifade eden Günay, şunları kaydetti:

"Bu iktidar 30 Mart’tan sonra devam edecek. Çok başarılı belediyeleri yakinen tanıdım. Aynısını yapabilecek kapasitede olduğumuzu gördük. AK Parti belediyeciliğiyle yönetilen çevremizdeki illeri ve ilçeleri görüyor, Doğankent’in eksiklerini fazlasıyla hissediyoruz. Proje yapma konusunda güçlüyüz. İller Bankasına hiç proje götürülmemiş. Bizim birçok projemiz İller Bankasında değerlendirilecek. Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli projelerimize baktı. Hem başbakan hem de kendi adına projelerimizin altına imza attı."

Yerel Seçim 2014 Haberleri