BTK: "Bölgedeki vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyaçları için hatlarına ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapılmıştır"

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK), deprem bölgesindeki vatandaşların acil iletişim ihtiyaçları için hatlarına ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları...

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK), deprem bölgesindeki vatandaşların acil iletişim ihtiyaçları için hatlarına ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapıldığı açıkladı.

BTK'den yapılan açıklamada; Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye ve Şanlıurfa'da meydana gelen depremin ardından bölgedeki vatandaşların acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadeler kullandı:

"Depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyaçları için hatlarına ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlamaları yapılmıştır. Borcundan dolayı kapalı olan tüm mobil ve sabit hatlar ile sabit internet hizmetleri aktif hale getirilmiştir."

Yerel Haberleri

Çayeli’nde temizlik ona emanet
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden Başkan Çavuşoğlu’na Ahilik ziyareti
Taşkesti’de Ali Kınık rüzgarı
Görme engelli kardeşlerin Kur’an-ı Kerim aşkı imrendiriyor
Hasankale Şehitliğine ahde vefa
Kilis’te Ahilik Haftası etkinlikleri düzenlendi
Sabah izne ayrılacaktı gecesinde şehit oldu
Güler: “Ekmeğe sıkılarak, üzülerek zam yapıyoruz”
Çerkezköy’de KADES Uygulaması tanıtıldı
Meşalelerle yapılan akrobatik gösteri geceyi aydınlattı