Bonneville "Frgaman"

Jessica Lange, Kathy Bates, Joan Allen ile Christine Baranski'nin oynadığı 'Bonneville', 3 yakın arkadaşın hayatlarını sonsuza dek değiştirecek, beklenmedik bir yolculuk hikayesini anlatıyor.

Bonneville
Bonneville

Yönetmen: Christopher N. Rowley
Senaryo: Daniel D. Davis
Müzik: Jeff Cardoni
Görüntü Yönetmeni: Jeffrey L. Kimball

Oyuncular: Christine Baranski, Jessica Lange, Joan Allen, Kathy Bates, Tom Amandes, Tom Skerritt, Victor Rasuk

Tür: Komedi - Dram
Yapım: ABD
Dil: İngilizce
Dağıtıcı Firmalar: Pinema
Internet adresi:

Christopher N. Rowley'in yönettiği ve Jessica Lange, Kathy Bates, Joan Allen ile Christine Baranski'nin oynadığı "Bonneville", 3 yakın arkadaşın hayatlarını sonsuza dek değiştirecek, beklenmedik bir yolculuk hikayesini anlatıyor.
20 yıllık bir evliliğin sonucunda, Arvilla Holden kocasının ölümüyle birlikte kendisini duygusal bir yol ayırımında bulur. Kocası yakıldıktan sonra küllerinin gökyüzüne salıverilmesini vasiyet etmiştir. Ancak, Arvilla'nın üvey kızı babası için bir cenaze töreni düzenlemeye kararlıdır. Arvilla külleri üvey kızına teslim etmeye karar verir. En yakın arkadaşları Margene ve Carol'ı kocasının 66 model üstü açılan klasik Bonneville'iyle alır. Arkadaşları Santa Barbara'ya doğru gitmek için yola çıktıklarını sanırken Arvilla onları Amerika'nın batısına doğru bir yolculuğa çıkartacaktır.
Arvilla'nın kocası Joe'nun küllerini teslim etmek için başlayan bu yolculuk, kendilerini, arkadaşlıklarını, verilen sözlerin önemini yeniden keşfetmeleri için bir fırsat ve hayatlarının macerası olacaktır.

 

 

Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor