Bizler istişareye önem veriyoruz

MALATYA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ay sonuna kadar Malatya'ya gelip, hizmetlerin açılışlarını toplu olarak gerçekleştireceği bildirildi.

BAŞBAKAN MART AYI SONUNA KADAR MALATYA'YA GELECEK
- HİZMETLERİN TOPLU AÇILIŞINI YAPACAK

AK Parti İl Başkanı iken istifa edip milletvekili aday adayı olan Mustafa Şahin, il başkan yardımcıları Hakan Kahtalı ve Mahmut Özer ve diğer partililirle birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret edip, başkan Bahattin Ülger ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
Burada, İHA'nın sorularını cevaplandıran milletvekili aday adayı Mustafa Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mart ayı sonu kadar Malatya'ya gelebileceğini ifade etti. Şahin, "Sayın başbakanımızla il başkanı iken Ankara'da yapılan toplantıda görüşme imkanı buldum. Bu görüşmede, bize seçim öncesi seçim mitingi için ve mart ayında da hizmetlerin toplu açılışları için geleceğini söylediler. Daha sonra türkiye ve dünyada gelişmeler oldu. Japonya'da deprem oldu, sonra Kuzey Afrika ülkelerinde gelimşeler yaşandı. Belki uzaması bunlardan olabilir. Biz de mart ayının 20'si ile 30'u arasında bekliyoruz. Tarih henüz bildirilmedi"dedi.
Milletvekili genel seçimi için de, "Bizler aday gösterilsek de gösterilmesek de, diğer arkadaşlarla birlikte el el kola kola partimize ve ülkemize hizmetlerimizi ekip çalışmasıyla sürdüreceğiz. Listeye girersek de ilimizi mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız"diyen Mustafa Şahin, "Bizler istişareye önem veriyoruz. Bu nedenle sivil toplum kuruluşu ve meselke teşekkülerimizi ziyaret ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Yerel Seçim 2014 Haberleri