Biz de ‘Her şey Malatya için’ diyoruz

Hukuk Der Malatya Şube Başkanı ve AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Avukat Ali Bakan, Liyakatli kadroları iş başına getirebilirsek, Malatya’mızı 2023’lere, 2050’lere taşıyabiliriz, dedi.

MALATYA GÜNCEL - Hukuk Der Malatya Şube Başkanı ve AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Avukat Ali Bakan, Malatya Güncel'i ziyaret etti.

Bakan ziyarette, "Liyakatli ve cesaretli insanların Malatya’mıza yakışır bir şekilde seçime girip, ağı başlı ve vakur bir seçil olmasını biz de temenni ediyoruz. Liyakatli kadroları iş başına getirebilirsek, Malatya’mızı 2023’lere, 2050’lere taşıyabiliriz. Karalamalardan özellikle uzak durarak, her şey Malatya için diyoruz. SayınBaşbakanımız her şey Türkiye için diyor. Biz de ‘Her şey Malatya için’ diyoruz. Malatya’mızı daha ileri noktalara taşımak için istişarelerle hizmet yapacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, "Malatya'nın başarılı avukatlarından olmanız ve uzun yıllar siyasetin içinde olmanız me meclis üyeliği yapmanız çıkmış olduğunuz bu yolda önceliklerinizden biridir. Demokrasinin güzelliklerinden birisidir seçim, çıkmış olduğunuz yolda başarılar dilerim." dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri