Bitlis’te sineksiz bir yaz

Bitlis’te, mahalle sakinlerinin sağlığı ve huzuru için sinek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.Mahallelerde, park ve yeşil alanlarda yapılan bu çalışmalar, Bitlis’in genelinde etkin bir şekilde devam...

Bitlis’te, mahalle sakinlerinin sağlığı ve huzuru için sinek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.
Mahallelerde, park ve yeşil alanlarda yapılan bu çalışmalar, Bitlis’in genelinde etkin bir şekilde devam ediyor. Belediye ekipleri, gece gündüz demeden, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını titizlikle yürütüyor.
Bu kapsamda, belirlenen program doğrultusunda şehrin dört bir yanında düzenli aralıklarla ilaçlama yapılıyor. Çalışmalar, özellikle yaz aylarında sinek ve haşere sorununu minimum seviyeye indirmeyi hedefliyor.
Vatandaşlar, ilaçlama çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye ekiplerine teşekkür etti. Yapılan bu çalışmalar sayesinde, Bitlis’te sineksiz ve huzurlu bir yaz geçiriliyor. Yetkililer, ilaçlama çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda aralıksız olarak devam edeceğini belirtti. Halk sağlığını korumak ve çevreyi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla yapılan bu çalışmaların, önümüzdeki aylarda da süreceği ifade edildi.

Yaşam Haberleri

Erzincan’ın bereketli topraklarında pancar hasadı başladı
Günebakan köyünde, sel riskinin ortadan kaldırılması amacıyla çalışma başlatıldı
Erzincan’da güzlük hububat ekimleri yapılıyor
Kastamonu’da Kiraz ağacı sonbaharda çiçek açtı
Mardin’de İl Afet Risk Azaltma Planı toplantısı yapıldı
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Didim Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıklaması
Altıeylül-Karaman projesi ile taşkın kontrol edilecek
Muş’ta afet risklerinin azaltılması için çalışmalar devam ediyor
Şırnak’ta Hilal Barajı’nda çok sayıda balık telef oldu
Doğa dostu emekli asker atık tahtalardan kuşlar için yuva yaptı