Birmingham Havalimanı’nda şüpheli araç nedeniyle uçuşlar askıya alındı

İngiltere’deki Birmingham Havalimanı’nda şüpheli bir araç nedeniyle uçuşlar iptal edildi.İngiltere’de bulunan Birmingham Havalimanı’nda şüpheli araç paniği yaşandı. Polis, havalimanında şüpheli bir aracın bulunmasının ardından uçuşları...

İngiltere’deki Birmingham Havalimanı’nda şüpheli bir araç nedeniyle uçuşlar iptal edildi.
İngiltere’de bulunan Birmingham Havalimanı’nda şüpheli araç paniği yaşandı. Polis, havalimanında şüpheli bir aracın bulunmasının ardından uçuşların askıya alındığını bildirdi. Yapılan açıklamada, havalimanının boşaltıldığı ve yolculardan havalimanına gelmemelerinin istendiği belirtildi. Polis tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, polisin havalimanında olaya müdahale ettiği aktarılırken, yolculara havalimanı sitesinden uçuş durumlarını kontrol etmeleri çağrısı yapıldı.
Geçtiğimiz yıl 11.5 milyon yolcuyla İngiltere’nin yedinci işlek havalimanı olan Birmingham Havalimanı tarafından yapılan açıklamada ise, havalimanındaki operasyonların askıya alındığı kaydedildi.

Türkiye Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Teröristler ve bunları araç olarak kullananlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar"
Yıldırım’da su kesintisi
Osmangazi’de su kesintisi
Nilüfer Atatürk posterleriyle donanıyor
TESK Başkanı Palandöken: “Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaralılarımızın çoğu iyi durumda."
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: "Biriz ve birlikteyiz, TUSAŞ’ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz"
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Büyük ihtimalle saldırıyı terör örgütü PKK’nın yapmış olduğunu değerlendiriyoruz."
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "(TUSAŞ’a terör saldırısı) Maalesef şehit sayımız 5 oldu, toplam yaralı sayımız 22."
Didim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı