Bir boşluk dolduruldu

AK Parti Malatya milletvekili adayları, Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'ni (BİLSAM) ziyaret etti.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BİLSAM'I ZİYARET ETTİ

-MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAHİN: ''BİLSAM, ŞUANA KADAR OLAN ÇİZGİSİYLE BİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ KONUMUNA GELMEDİĞİ İÇİN TEBRİK EDİYORUM''

MALATYA - Partiden yapılan açıklamada, milletvekili adayları Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Şanal Tosun ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve İl başkanı Bülent Tüfenkçi, BİLSAM'ın konuğu oldu.
Ziyarette konuşan AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, BİLSAM gibi bir kuruluşun Malatya için bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:
''Bir boşluğu doldurdu. Şuana kadar olan çizgisiyle de bir siyasi partinin arka bahçesi konumuna gelmedikleri için de ayrıca tebrik ediyorum. Bu konuda bütün görüş ve düşüncelere yer veren, Malatya'da faaliyet gösteren bu anlamdaki siyasi kuruluşlar ve mesleki kuruluşlarla irtibatlarını çok iyi sağladıklarına şahit olmaktayız.''
Şahin, 12 Haziran seçimlerinin yaklaştığına işaret ederek, Malatya'nın 6 milletvekilini de AK Parti'nin almasını zor olarak görmediklerini, sandığa gitmediğini düşündükleri yaklaşık 100 bin kişinin oy kullanması için herkesin duyarlı olmasını beklediklerini söyledi.
Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz de ''Her şey siyasetle ve hükümet eliyle yapılmıyor. Farklı seslerin çok rahatlıkla konuşula bildiği mekanlara sivil toplum kuruluşlarına ihtiyaç vardı. Malatya'da BİLSAM'ın bunu doldurduğuna gönülden inanıyorum. BİLSAM Malatya gündeminde ne var, Türkiye gündeminde ne var ve Dünya gündeminde ne var, bunları Malatya'da en ehliyetli kişiler tarafından konuşulmasına imkan sağlıyorsunuz. Ben o açıdan sizleri tebrik ediyorum'' diye konuştu.
Öznur Çalık da geçmişte Malatya'da sosyal araştırmalar yapacak bir merkezimizin bulunmadığını, BİLSAM'ın akil adamları ve bilim adamlarının bir araya gelerek gerçekten adına ve bulunduğu mekana yakışır bir mekanda görev İfa etmeye başladıklarını dile getirdi.
BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ise eğitimci, akademisyen, iş adamı, kamu görevlisi, hemen her meslekten çok sayıda kişinin bir araya gelerek kurduğu BİLSAM'ın, eğitim, kültür ve sosyal sorunlar başta olmak üzere birçok alanda faaliyet yürüten ve projeler gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu aktardı.

Yerel Seçim 2014 Haberleri