Biden’dan İsrail’in İran’ın petrol tesislerine olası saldırısıyla ilgili açıklama: "Bunu tartışıyoruz"

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in İran’ın petrol tesislerine yönelik saldırı ihtimaline ilişkin, 'Bunu tartışıyoruz' diyerek, 'Öncelikle İsrail’e izin vermiyoruz. İsrail’e tavsiyede bulunuyoruz ve bugün hiçbir şey olmayacak” ifadelerini kull...

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in İran’ın petrol tesislerine yönelik saldırı ihtimaline ilişkin, "Bunu tartışıyoruz" diyerek, "Öncelikle İsrail’e izin vermiyoruz. İsrail’e tavsiyede bulunuyoruz ve bugün hiçbir şey olmayacak” ifadelerini kullandı.
İran’ın düzenlediği saldırının ardından İsrail’in ne zaman karşılık vereceği henüz bilinmezken, ABD Başkanı Joe Biden, ABD ve İsrail’in İran’ın petrol tesislerine yönelik saldırıyı değerlendirdiğini ifade etti. Florida eyaletine hareket öncesi bir muhabirin "İsrail’in, İran’ın petrol tesislerine saldırmasını destekler misiniz?" sorusuna cevap veren Biden, "Bunu tartışıyoruz" dedi.
Bir muhabirin İsrail’in İran’a misilleme yapmasına izin verip vermeyeceğini sorması üzerine Biden, “Öncelikle İsrail’e izin vermiyoruz. İsrail’e tavsiyede bulunuyoruz ve bugün hiçbir şey olmayacak” dedi.
Öte yandan dün Biden, İsrail’in İran’ın nükleer tesislerine yönelik herhangi bir saldırısına karşı olduğunu açıklamıştı.

Siyaset Haberleri

G7 ülkelerinden İran’a kınama, İsrail’e destek
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Hasan Yıldırım atandı
Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Mehmet Yılmaz atandı
Özgür Özel: “Mesut Başkanın çayını içmeye gelene kadar 3 tane projeyi bitirmiş"
AK Parti’li Nasıroğlu: "Kaideye uyumayan bir grup çalışan kardeşlerimiz disiplin suçu işledikleri için iş akitleri sona erdirilmiş"
Antalya’da kentsel dönüşümde taşınma yardımı 10 bin TL’ye çıktı
CHP Genel Başkanı Özel: "Parka havuza yola sigara atılınca da füze atılmış gibi zarar veriyor"
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson: “Netanyahu’nun kullandığı şahsi banyomda dinleme cihazı bulundu"
Başkan Kul’dan açıklama