Beylerderesine bir gölet düşünüyorum

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Fuat Güven, “Partim bana bu görevi yani adaylığı uygun gördüğü takdirde yeni bir Yeşilyurt kurmak için çalışmalarımıza başlayacağım' dedi.

MALATYA - AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Fuat Güven, “Partim bana bu görevi yani adaylığı uygun gördüğü takdirde yeni bir Yeşilyurt kurmak için çalışmalarımıza başlayacağım" dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Fuat Güven,Malatya Güncel'i ziyaret ederek Murat Çelikle bir süre görüştü.

Güven görüşmede, parti tarafından aday olarak görevlendirildiği taktirde Yeşilyurtlular ile birlikte yeni Yeşilyurt’u kuracaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti, Biz Yeşilyurt’lular ile birlikte el ele vererek tüm sorunlarımızı çözmeye başlayacağız. Ben bu günden projelerim ile birlikte yeni Yeşilyurt’u kurmaya hazırım” dedi.

İşte, Güven'in 11 ana başlık altında topladığı projeler:

  1. Yapı Projeleri
  2. Ulaşım ve Yol Projeleri
  3. Çevre, Su ve Altyapı Projeleri
  4. Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Estetik Projeleri
  5. Sosyal Belediyecilik Projeleri
  6. Spor Projeleri
  7. Kültür ve Sanat Projeleri
  8. Park ve Peyzaj Çalışmaları
  9. İmar Projeleri
  10. Tarım Projeleri
  11. Sanayi Projeleri

Güven, “Öncelikle rantı değil yeterli ve eşit hizmet üretimini amaçlayacağız", dedi. 

Güven, Beylerderesine bir gölet düşündüğünü, bununla da bazı bölgelerin yetersiz olan sulama suyunu sağlıklı bir şekilde çözmeye çalışacaklarını ifade ederek, şu ifadelere yer verdi.

“Beylerderesine bir gölet düşünüyorum. Bu göletin suyundan Şahnahan, Dilek, Hatunsuyu ovasının yetersiz olan sulama suyunu sağlıklı bir şekilde halletmeye çalışacağım. O göletin etrafına da mesire yerleri, dinlenme ve spor yerleri düşünüyorum. Ayrıca bizim bir de Horota deremiz var. Buraya da bir yaşam merkezi düşünebiliriz. Horota deresini bir kere kanalizasyondan arındırmamız lazım. Burayı ıslah etmemiz lazım. Ondan sonra su kaynaklarını zenginleştirmemiz lazım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı belirlendi, inşallah ilçelerde de Malatyamıza hizmet edecek olan adaylar belirlenir. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz, dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri