Beykoz’da denizde domuz gören balıkçı: “Palamuta geldik, domuz bulduk”

Beykoz’da yaban domuzu şehre inerek denize girdi. Denizde yüzen domuzu gören vatandaşlar cep telefonuyla o anları kayıt altına aldı.Beykoz’da ormanlık alanlardan ilçeye inen bir yaban domuzu Çubuklu Sahili’nde denize girerek yüzdü...

Beykoz’da yaban domuzu şehre inerek denize girdi. Denizde yüzen domuzu gören vatandaşlar cep telefonuyla o anları kayıt altına aldı.

Beykoz’da ormanlık alanlardan ilçeye inen bir yaban domuzu Çubuklu Sahili’nde denize girerek yüzdü. Denizin ortasında yüzen domuz görenleri şaşırttı. Kıyıdan yüzerek ilerleyen domuz vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Domuzu gören bir balıkçı ise, “Palamuta geldik, domuz bulduk” dedi.

Türkiye Haberleri

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "TUSAŞ tesislerine yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "(TUSAŞ saldırısına ilişkin) Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar, ne savunma sanayimizin kahr...
RTÜK’ten yayın yasağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının düzenlendiği TUSAŞ’a geldi.
RTÜK Başkanı Şahin: "Yerli ve milli savunma ürünlerimizin geliştirildiği gururumuz TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında ilgili mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır."
Sarıoğlan’da öğrencilere trafik eğitimi verildi
Birmingham Havalimanı’nda şüpheli araç nedeniyle uçuşlar askıya alındı
Esenler Kısa Film Yapım Destek başvuruları başladı
Sakarya’da kadın ve çocuklar için durak yok
10 bin Ata posteri dağıtılmaya başlandı