Belediyecilik zor bir iştir

Malatya'ya bağlı Darende ilçesi Belediye Başkanı İsa Özkan, Ak Parti den tekrar aday adaylığı başvurusunu yaptı.

30 Mart 2014 Tarihinde yapılacak yerel seçimler için Mevcut Darende Belediye Başkanı İsa ÖZKAN, Ak Parti den tekrar aday adaylığı başvurusunu yaptı.


Ak Parti Darende İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törene Ak Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Belediye Başkanı İsa Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan programda konuşan Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci “Teşkilatımızın değerli mensupları değerli Darendeli hemşerilerim, yerelde siyaset yapmak gerçekten zor, belediyecilik zor bir iştir. Belediyecilik sadece hizmet üretmek değil, gönülleri de yapmakla olan bir iştir. Tabii ki adaylık süreci bir yarıştır, nasip işidir. Bugün Darende'mizin ilk adaylık müracaatını yapacak olan mevcut Belediye Başkanımız İsa Özkan'ın müracaat töreni için toplandık. Tabii ki başka aday adaylarımızda olacaktır, bunu teşkilatımız genel merkezimiz değerlendirecek ve adayımızı inşallah 1 Kasımdan sonra kesinleştireceğiz. 1 Kasımdan sonra olacak temayül yoklamaları ve anketler ile son olarak da Başbakanımızın takdiri ile adaylarımız belirlenecek. İnşallah belirlenecek adaylarımız memleketimize hayırlı olur, Cenab-ı Allah memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı onlara nasip eder. Adayımız kim olursa olsun, Darende kazansın diyor bu ilk başvurunun İsa Başkanın şahsında tüm Darende’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek “ Bugün burada ilk aday adaylığı başvurumuzu alıyoruz. Mevcut Belediye Başkanımız İsa Özkan yapmış olduğu bu güzel ve kalıcı hizmetlere devam etmek için tekrar başvuruda bulunuyor. İlçemize hayırlı olmasını umuyor, tüm teşkilatımıza ve Darendeli gönül dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Darende Belediye Başkanı ve Aday Adayı İsa Özkan “ Ak Partinin 2001 yılında kurulması vesilesiyle ilçe başkanlığına talip olduk, Alah-u Teala nasip etti 8 sene ilçe başkanlığı yapıp ilçemize güzel hizmetler getirebilmek için bütün ekibimizle mücadele ettik. Yine bu süreçte 2009 yılında belediye başkanlığı seçimlerinde arkadaşlarımızın teveccühü il teşkilatımızın ve genel merkezin görüşü ile Darende’mize belediye başkan adayı olarak uygun görüldük. Hamdolsun hemşerilerimizin gösterdiği teveccüh sonucu belediye başkanı olduk. 2009 dan günümüze kadar ilçemize yıllardır yapılmamış hizmetlerin, yatırımların gelmesini sağladık. Gerek ekibimiz, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve Başbakanımızın destekleriyle bu çalışmaları yerine getirdik. Allah nasip ederse 30 Mart 2014 seçimleri içinde ilçe teşkilatımızın, il teşkilatımızın ve genel merkezimizin de görüşlerini alarak tekrar göreve talip olduk ve bugün başvurumuzu yapıyoruz. Ben her zaman yanımda ve bize destek olan teşkilatıma ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim yakaladığımız başarı ekip çalışmasının getirdiği bir kazançtır. Bu vesile ile tüm Darende’mize hayırlı olmasını diliyor, bugün beni yalnız bırakmayan siz değerli dava arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri