Belediye Kütahyaspor’dan ’DUKA’ projesine destek

Belediye Kütahyaspor ve Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği tarafından, engellilere eğitim ve istihdam sağlamak amacıyla üretilen DUKA (Duyarlı Kalkan) isimli battaniyelerin tanıtımı yapıldı.Dumlupınar Stadında Belediye Kütahyasp...

Belediye Kütahyaspor ve Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği tarafından, engellilere eğitim ve istihdam sağlamak amacıyla üretilen DUKA (Duyarlı Kalkan) isimli battaniyelerin tanıtımı yapıldı.
Dumlupınar Stadında Belediye Kütahyaspor yönetimi ve futbolcuları ile gerçekleştirilen tanıtım programı sonrası konuşan Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya, "Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneğimiz üyesi engelli ve yakını annelerimizin ürettiği DUKA (Duyarlı Kalkan) isimli battaniyemiz artık Belediye Kütahyaspor amblemiyle ve renkleriyle satışa sunulacak. Geliri ile işitme engellilere istihdam ve aynı zamanda da elde ettiğimiz gelirin yüzde 10’uyla Kütahya’mızda işitme cihazı ihtiyacı olan bireylere cihaz bağışında bulunacağız. Kütahya’mızın ve Belediye Kütahyaspor taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Artık belediyemizin internet sitesinde ve instagram sayfamızda, kendi derneğimizin satış mağazalarında bizlere ulaşarak hem engellilerimize hem de Belediye Kütahyaspor’a destek olabilirsiniz. 160 - 120 santimetre eninde bir battaniye haline geliyor, çocuklarımıza oyuncak olarak da verebilirsiniz" diye konuştu.

Spor Haberleri

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Petrol Ofisi, A Grubu’nda Lyon, Wolfsburg ve Roma ile eşleşti.
Ali Koç, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti
Bodrum FK’da Gökdeniz Bayraktar ve Ahmet Aslan, Adana Demirspor karşısında galibiyet istiyor
ERÜ’den "Sporla tanışan minik kalpler" Etkinliği
Kayseri, Tekerlekli Patende Türkiye ikincisi oldu
Karşıyaka Basketbol, hazırlık maçında galip
Sağlık Spor yönetiminden Aküzüm’e anlamlı ziyaret
Vali Şahin, ’Antalya’nın altın çocukları’ ile bir araya geldi
Konyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
Aliağa Petkimspor’dan altyapıya transfer