BBP Genel Başkanı Destici Muğla’ya geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 2 Mayıs günü saat 14.00’te Muğla’da partisinin il binası açılışına katılacak.BBP Muğla İl Başkanlığı’na kısa bir süre önce atandıktan sonra Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’ye mo...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 2 Mayıs günü saat 14.00’te Muğla’da partisinin il binası açılışına katılacak.
BBP Muğla İl Başkanlığı’na kısa bir süre önce atandıktan sonra Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’ye modern parti binası kazandıran iş insanı Melih Aydoğan, “Ankara’da ziyaret ettiğimiz Sayın Genel Başkanımız, Muğlalılara selamlarını iletti. İl binamızın açılışı için 2 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya gelecek. Katılımı ile açılışımızı onurlandıracak. Muğlalılar adına şükranlarımızı sunuyorum. Hemşerilerimizi saat 14.00’da Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan il binamızın açılışını davet ediyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

Dışişleri Bakanlığı: "İsrail’in, Lübnan’daki Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü’ne yönelik saldırısını kınıyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "İsrail’in, Lübnan’da konuşlu Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü’ne (UNIFIL) yönelik saldırısını kınıyoruz."
Başkan Akın logo iddialarına cevap
Fransa, İsrail’den UNIFIL saldırısı hakkında açıklama talep etti
Öğretmenlik Meslek Kanunu’na ilişkin teklif kabul edildi ve yasalaştı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkmenistan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da
CHP Genel Başkanı Özel: "Artık ana muhalefet olmayı değil, birinci parti olmayı ve bu milletin yüzünü güldüren parti olmayı konuşuyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail’in uyguladığı devlet terörünün karşısında durmak hepimiz için vicdani zorunluluktur"
İtalya Savunma Bakanı: "İsrail güçleri tarafından gerçekleştirilen ve tekrarlanan düşmanca eylemler savaş suçu teşkil edebilir”