Bayramın ilk gününde Eskişehir’de hava açık, sıcaklık ise artacak

Meteoroloji, Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde Eskişehir’in içinde bulunan bölgede havanın az bulutlu ve açık olacağını, sıcaklığın ise 2 ila 4 derece artmasının beklendiğini aktardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünün ha...

Meteoroloji, Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde Eskişehir’in içinde bulunan bölgede havanın az bulutlu ve açık olacağını, sıcaklığın ise 2 ila 4 derece artmasının beklendiğini aktardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artmasının beklendiği bugün merkez ilçelerden Odunpazarı’nda hava sıcaklığının 30 derece, Tepebaşı’nda ise 29 derece olacağı aktarıldı. Eskişehir genelinde en yüksek hava sıcaklığı ise 36 derece ile Mihalgazi ve Sarıcakaya olduğu aktarıldı. Hava tahmin raporuna göre rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği bildirildi.

Yaşam Haberleri

Elazığ’da yarım ay manzarası mest etti
Erasmus öğrencileri Belediyesi’nin “Sıfır Atık” tesisini incelediler
Barajda 550 metrelik hayalet ağ ele geçirildi
Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği
Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı
Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi
Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine bağlı olarak ciddi bir kuraklık problemi yaşıyoruz"
Ayvalık’ta denizin akciğerleri deniz çayırları için tonozlu koruma
Üniversite yerleşkesinde çınar fidanları toprakla buluştu
Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi