BAÜN’lü öğrenciler geliştirdikleri oyun oyun ile 2. oldular

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, geliştirdikleri “The Product” adlı oyun ile Türkiye’den toplam 44 ayrı takımın katıldığı HUJAM’23 yarışmasında ikinci oldular.BAÜN Öğrencileri, Geliştirdikleri oyun...

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, geliştirdikleri “The Product” adlı oyun ile Türkiye’den toplam 44 ayrı takımın katıldığı HUJAM’23 yarışmasında ikinci oldular.
BAÜN Öğrencileri, Geliştirdikleri oyunla Türkiye ikincisi oldu. BAÜN Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğunun Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, geliştirdikleri “The Product” adlı oyun ile Türkiye’den toplam 44 ayrı takımın katıldığı HUJAM’23 yarışmasında ikinci oldu.
Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, 72 saatlik bir oyun yapma yarışması olan ve ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen HUJAM’23 yarışmasına, fütüristik bir temaya sahip ve 2 boyutlu piksel tasarımlarla geliştirildikleri oyunla ilk defa katılarak Balıkesir Üniversitesini temsil ettiler.

Teknoloji Haberleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin haberlerine kolay erişim imkanı
İhlas Dijital Varlıklar TEKNOFEST’e damga vurdu, binlerce hediye TEKNOFEST gençliğine dağıtıldı
Köy okulu öğrencileri TEKNOFEST ile tanışmanın heyecanını yaşadı
Başkan Sandıkçı: "Geleceğin teknoloji liderlerinin, yeteneklerini keşfetmelerine vesile oluyoruz"
Başkan Pekyatırmacı TEKNOFEST’te Selçuklu’yu başarıyla temsil eden takımları tebrik etti
TEKNOFEST’te duygulandıran anlar
EÜ’nün ödül rüzgarı TEKNOFEST’te esmeye devam ediyor
Pilotaj öğrencileri TEKNOFEST’te çocuklara uçakları tanıttı
TEKNOFEST’te Polis Özel Harekat ekiplerinin gösterisi nefes kesti
Meclisten, TEKNOFEST çıkarması