Battalgazi'de son aday adayı Murat Nalçacı

Battalgazi Belediye Başkanlığı için AK Parti aday adayı olan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, başvuru dosyasını AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e teslim etti.

MALATYA - 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) aday adayı olan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, başvuru dosyasını AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e teslim etti.

Başvuru sırasında konuşan Nalçacı, Battalgazi halkının en iyi hizmete layık olduğunu ifade ederek, adaletten taviz vermeyeceğini söyledi. Nalçacı, “Hepinizin bildiği gibi 12 Kasım 2012 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Büyükşehir Yasa Tasarısı ile şehrimiz büyükşehir statüsü kazanarak, Battalgazi ve Yeşilyurt ismi ile iki merkez ilçeye ayrıldı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Battalgazi İlçesi, artık 17 bin nüfuslu küçük bir ilçe olarak değil; yaklaşık 300 bin kişinin yaşadığı, her an gelişen, değişen ve büyüyen bir ilçe olarak değerlendirilecektir. Bu yeni belediyecilik döneminde ben ve ekibim de Battalgazililerin hizmetine talip olduk. Bizler, bugüne kadar yaklaşık 12 yıldır partimizin bize verdiği her görevi layıkıyla yerine getirdik. Başaramayacağımız hiçbir işe talip olmadık, yapabiliriz demedik. Rabbim, bu makamı bize lütfederse bu inanmışlık, adanmışlık ve kararlılıkla Battalgazi’yi 2023’lü yıllara birlikte taşıyacağız. Bu süreçte şunu da asla unutmayacağız: “Azamet, kibir ve gurur yanıltıcıdır ve kalbinde bu duygulara yer verip yürüyenler, her zaman kaybederler.” Bu duygulardan uzaklaşarak, verilen görevin sorumluluğunu azami ölçüde yerine getireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı olduğu takdirde sosyal belediyeciliği ön planda tutacağını dile getiren Nalçacı, “Belediye Başkanlığımız döneminde gönülden gönüle köprüler kurarak, insanımızı asla ve asla ötekileştirmeden sahiplenecek; hiçbir şekilde, herhangi bir ayırım yapmadan, kaynağı Yunus Emre’lere, Mevlana Celaleddin Rumi’lere, Hacı Bektaş-ı Velilere, Somuncu Baba’lara, Niyazi Mısr-i’lere dayanan gönül dünyamızla tüm Battalgazilileri kucaklayacağız. “Kenar-ı Diclede bir kurt kapsa koyunu, gelir de adl-i ilahi Ömer’den sorar onu” desturuyla çalmadığımız kapı, halini ve hatırını sormadığımız hasta ve yaşlı, derdini dert edinmediğimiz vatandaşımızın olmaması için gayret göstereceğiz. Cahillerden olup gülün güzelliğini görmezden gelip dikenine takılmayacağız. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermeden, şu anda hazır halde uygulanmayı bekleyen projelerimizi sırasıyla uygulamaya geçirecek, ilçemizin sorunlarına gelip geçici değil, köklü çözümler üreteceğiz. Yapılacak hizmetlerin istenilen nitelikte olması ve zamanında tamamlanması ilkesinden hareketle; yarın yaparım demeyecek, bugünün de dünün yarını olduğunu unutmayacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Murat Nalçacı, donanımlı bir ekip oluşturarak yılmadan, sıkılmadan her türlü zorluğun üstesinden geleceğinin altını çizerek, “Adı milletimize hizmet olan bu kutlu yolculukta, kısır döngülerle uğraşmadan güzel olan her düşünceye kulak vereceğiz. Karşımıza çıkacak hiçbir sıkıntı ve zorluktan yılmayacak; “Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur.” desturundan hareketle sabır ve kararlılıkla bunların üstesinden geleceğiz. Küsmek, darılmak gibi bizi küçültecek ve hayallerimizden koparacak davranışlardan uzak duracağız. İyi niyet besleyen, güzel gören, güzel düşünen olacağız. Bu hizmet yarışında partimiz bünyesinde hizmete talip olan tüm herkese başarılar diliyorum. Memleketimize, Malatyamıza ve Battalgazi İlçemize, hizmet için öncelikle dualarınızın sonra da kalbinizin bizimle beraber olmasını diliyor, en samimi duygularımla sizleri ve tüm sevdiklerinizi selamlıyorum” dedi.  

Yerel Seçim 2014 Haberleri