Battalgazi MHP’ye hayırlı olsun!

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Kışla Caddesi esnafları ile bir araya geldi.

MALATYA - Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Kışla Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Esnafları gezip yerel seçimlerde destek isteyen Kıtlık, gördüğü ilgiden ötürü “Battalgazi MHP’ye hayırlı olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, beraberinde MHP Eski İl Başkanı Ömer Ekici, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, eski MHP Merkez ilçe başkanı Cumali Gürhan ve partililer ile birlikte Kışla Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Kıtlık, yerel seçimlerde dua ve destek istedi.

Battalgazi’de oldukça iddialı olan Kıtlık yaptığı açıklamada, “Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında Kışla Caddesi esnaflarını ziyaret edip projelerimizi anlattık. Esnaflarımızın bize verdiği desteği gördükçe mutlu olduk. Battalgazi şimdiden MHP’ye hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kaydetti.

Kıtlık’a destek veren bir esnaf ise “Hak dediler hak yediler, adalet dediler, adaleti batırdılar. Bu memleketin kurtuluşu için Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyaç var. Oylarımızı Milliyetçi Hareket Partisi’ne vereceğiz” dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri