Batman’da yüzme havuzuna giren engelli vatandaş boğuldu

Batman’da serinlemek için olimpik yüzme havuzuna giren 42 yaşındaki engelli vatandaş Erkan Ceylan, boğularak hayatını kaybetti.Olay, Batman Güney Çevre yolundaki Şehir Stadına bitişik olimpik yüzme havuzunda meydana geldi. Edinilen bil...

Batman’da serinlemek için olimpik yüzme havuzuna giren 42 yaşındaki engelli vatandaş Erkan Ceylan, boğularak hayatını kaybetti.
Olay, Batman Güney Çevre yolundaki Şehir Stadına bitişik olimpik yüzme havuzunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, serinlemek isteyen 42 yaşındaki engelli vatandaş Erkan Ceylan girdiği yüzme havuzunda bir süre sonra hareketsiz kaldı. Kursiyerlerin fark ettiği ve cankurtaranların da müdahale ettiği talihsiz vatandaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ceylan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma dahilinde, havuzun güvenlik kamera kayıtları ve olaya ilişkin detaylar inceleniyor. Boğulmanın nedenine ilişkin net bilgiler, yapılacak otopsi ve soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

Asayiş Haberleri

MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında 13 yıla kadar hapis cezası talep edildi
Kayıp adamın cesedi bulundu
Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan yakalanan 56 şüpheli tutuklandı
Rusya, Ukrayna sınırından 30 binden fazla kişiyi tahliye etti
Karabük’te amatör lig maçında bitiş düdüğüyle saha karıştı
İzmir’de tanker ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Kayseri’de kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalandı
Bilecik’te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 1 kişi tutuklandı
Ayvacık açıklarında 30 kaçak göçmen yakalandı
Erzurum’da kent merkezinde bir ayda 174 trafik kazası