Başkan Yetişkin vatandaşları Fener Alayı’na davet etti

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 7 Eylül Aydın’ın Kurtuluşu’nun yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla düzenlenecek Fener Alayı’na vatandaşları davet etti.Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi, Aydın’ın düşman işgalinden...

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 7 Eylül Aydın’ın Kurtuluşu’nun yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla düzenlenecek Fener Alayı’na vatandaşları davet etti.

Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi, Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Fener Alayı düzenleyecek. Milli duyguları pekiştirmek ve bu duyguların birlikte yaşanmasını amaçlayan etkinlik, 7 Eylül Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. Ellerindeki fenerler eşliğinde Taş Köprü’den yürümeye başlayacak olan vatandaşlar, gecenin karanlığını aydınlatacak.

Başkan Yetişkin, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “7 Eylül’ün, Aydın’ın özgürlüğü ve bağımsızlığı için verilen mücadelenin önemini hep birlikte hatırlayacağımız bir gün olmasını hedefliyoruz. Milli duygularımızı coşkuyla yaşamak ve geçmişimizi yâd etmek için Fener Alayı’na tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Türkiye Haberleri

Ümraniye Belediyesi’nden iki kuşak arası dayanışma ve farkındalık buluşması
Büyükçekmece Belediye Meclisi, Ekim ayı birinci toplantı yapıldı
"Dedeliğin, nineliğin modası geçti"
1. Bocce Turnuvası’nda kıyasıya bir mücadele yaşandı
Seyyar satıcılara şok baskın
TİKA’dan kuruluşunun 200. yılında Lesotho Krallığı’na 2000 fidan
Edremit’te Ahilik Haftası kutlanıyor
"Sosyal medya bizi dibine kadar kandırıyor"
AK Partili Durdu Mehmet Yalçın: "İsrail durdurulmalıdır! Netanyahu hesap vermelidir"
HADAK’tan Başkan Özldoğan’a ziyaret