Başkan Yetişkin: “Güvenlik ve asayiş sağlanmasında jandarma önemli rol oynuyor”

Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir’i makamında ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin; 'Güvenlik ve asayiş sağlanmasında jandarma önemli rol oynuyor' dedi.Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin,...

Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir’i makamında ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin; "Güvenlik ve asayiş sağlanmasında jandarma önemli rol oynuyor" dedi.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, özellikle il genelindeki güvenlik önlemleri, halkın huzuru ve kamu düzenini sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar üzerinde duruldu. Efeler Belediyesi ve İl Jandarma Komutanlığı arasındaki ortak projelerin değerlendirilmesinin yanı sıra, halkın güvenliği için planlanan yeni çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Yetişkin, şehirdeki güvenlik ve asayişin sağlanmasında jandarmanın oynadığı önemli rolün altını çizerek, yerel yönetim olarak her zaman jandarmanın yanında olduklarını belirtti.

Jandarma Albay Ali Naci Aldemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye ile jandarma arasındaki koordinasyonun artmasının halkın yaşam kalitesine olumlu katkılar sunduğunu ifade etti.

Türkiye Haberleri

Yangına müdahale sırasında kalp krizi geçiren itfaiyeci hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Çeşme projesi İzmir’in turizm potansiyelini daha da öne çıkaracak”
Tatvan Cezaevinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi
Tomris Giritlioğlu için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi
Selden zarar gören okullar temizleniyor
Başkan Arıcı, Başkan Çerçioğlu’nu ağırladı
Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Sanat Güneşi Bodrum’da anılıyor
Bağımsızlığının 33. Yılında Türkmenistan-Türkiye İlişkileri paneli düzenlendi
15. Kent Lokantası Sancaktepe’de açıldı