Başkan Tatık’tan gençlere ‘Problem çözmeye odaklanın’ tavsiyesi

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, gençlere ‘Problem çözmeye odaklanın’ tavsiyesinde bulundu.Göreve seçildiği günden itibaren Tavas’ın tarım, sanayi ve turizmde gelişmesi için projeler üreten Belediye...

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, gençlere ‘Problem çözmeye odaklanın’ tavsiyesinde bulundu.

Göreve seçildiği günden itibaren Tavas’ın tarım, sanayi ve turizmde gelişmesi için projeler üreten Belediye Başkanı Kadir Tatık, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Başarılıyı yakalayabilmek için çözüm odaklı olmanın önemine dikkat çeken Başkan Tatık, gençlere; “Geleceği düşünmek ve planlamak iyidir, ama fazla düşündüğümüzde hedeflerimize odaklanmayı kaybederiz ve bunun yerine var olmayan sorunlara kafa tutarız. Aşırı düşünmek sadece potansiyel sorunlara odaklanarak olumsuzluk hissi oluşturur. Bu aşırı endişe gerçek odak noktamızı kaybetmemize neden olur ve bizi tedirgin ederek hedeften saptırır. Problem çözmeye odaklanın. Olanlar üzerinde durmak yerine çözümlere odaklanın, geçmiş deneyimlerden faydalanın ve gerekirse destek arayın. Kontrol edebileceğinizi kontrol edin eğer bir şeyler kontrolün dışında ilerliyorsa, o zaman sorunları hayatın olağan akışına bırakın” tavsiyesinde bulundu.

Siyaset Haberleri

Kazakistan’da seçmenlerin yüzde 69,8’i nükleer enerji santraline “evet” dedi
İsrail Savunma Bakanı Gallant: "İran, İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir"
Gürhan Albayrak: “Bu rantı kimin için açtınız?”
Özgür Özel, Osmaniye’de ünlü yazar Yaşar Kemal’i anma programına katıldı
İran medyası: “İsrail’in muhtemel bir eylemine karşı gerekli yanıt planı hazırlandı”
Belediye Meclis Grup Başkanı Öztaş: "Hedefimiz, Kütahya halkının en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışmalar yapmak”
Ayvalık’ta Anadolu Gençlik Derneği’nden İsrail’e sert tepki
Tunus’ta halk cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında
Denizli AK Parti’de 8. Olağan Kongre Süreci ilçelerden başlıyor
Büyükşehir sokak canlılarını korumak için ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini sürdürüyor