Başkan Kumral; “Babadağ’ın yarınları için canla başla çalışıyoruz”

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ve beraberindeki heyet, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur’u makamında ziyaret etti.Ziyarete ilişkin açıklama yapan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “Hemşerimiz, önceki dönem Milletvekil...

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ve beraberindeki heyet, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “Hemşerimiz, önceki dönem Milletvekilimiz Mehmet Yüksel ağabeyimizin de eşlik ettiği ziyaretimizde, TOKİ işbirliğiyle ilçemize kazandıracağımız yatırım ve projeleri ele aldık. TOKİ Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kumral, ilçeye yönelik yeni projeler ve yatırımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını paylaşan Başkan Kumral, toplantıya önceki dönem Milletvekili Mehmet Yüksel’in de katıldığını belirtti. Görüşmede, TOKİ işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak projelerin ele alındığını ifade eden Kumral, “TOKİ Başkanımız ile bizleri buluşturan başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Nihat Zeybekci Bakanımız olmak üzere ilgileri, destek ve gayretleri sebebiyle AK Parti Denizli Milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz. TOKİ Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Yakın dönemde yeni projelerimizi açıklayacağız” dedi.

Siyaset Haberleri

Kazakistan’da seçmenlerin yüzde 69,8’i nükleer enerji santraline “evet” dedi
İsrail Savunma Bakanı Gallant: "İran, İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir"
Gürhan Albayrak: “Bu rantı kimin için açtınız?”
Özgür Özel, Osmaniye’de ünlü yazar Yaşar Kemal’i anma programına katıldı
İran medyası: “İsrail’in muhtemel bir eylemine karşı gerekli yanıt planı hazırlandı”
Belediye Meclis Grup Başkanı Öztaş: "Hedefimiz, Kütahya halkının en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışmalar yapmak”
Ayvalık’ta Anadolu Gençlik Derneği’nden İsrail’e sert tepki
Tunus’ta halk cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında
Denizli AK Parti’de 8. Olağan Kongre Süreci ilçelerden başlıyor
Büyükşehir sokak canlılarını korumak için ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini sürdürüyor